Download onze whitepaper

Whitepaper: De ROI van low- & no-code platformen

Nieuws whitepaper no-code low-code platformen Aziri

Aangezien configuratie aanzienlijk sneller is dan het schrijven, debuggen en compileren van code, kunnen functionaliteiten voor eindgebruikers exponentieel sneller worden gecreëerd. Zo zien we productiviteits- stijgingen van x6 tot x10, afhankelijk van de complexiteit van de app die wordt ontwikkeld.

Aan de andere kant stellen low- & no-code platformen zakelijke gebruikers in staat om zelf eenvoudige tot complexe, op maat gemaakte applicaties te bouwen met een visuele interface die tot 10x sneller is in vergelijking met traditionele ontwikkeling.

In deze whitepaper gaan we dieper in op alle thema’s die bijdragen tot een betere Return On Investment dankzij low- of no-code platformen. Veel leesplezier!

Lees ook: Het grote belang van een Bimodal IT architectuur

Lees ook: Welke integraties maken we met no-code platformen?

Download deze whitepaper

Deel deze whitepaper

Meer whitepapers

Whitepaper: To code or not to code?

Met deze whitepaper bieden we graag een handvat om tot goede beslissingen te komen rond het implementeren van digitale oplossingen. 

31 mei 2023

Whitepaper: Onze kijk op low- & no-code platformen

In de huidige economie zijn innovatie en digitalisering basisvoorwaarden om relevant te blijven. Snelheid is hierbij een noodzaak. Dat kan met no-code platformen. Met een minimum aan code bouw je softwareapplicaties die je business & IT helpen groeien.

24 maart 2022

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen