Download onze whitepaper

Whitepaper: To code or not to code?

Nieuws whitepaper no-code low-code platformen Aziri

Bedrijven zijn op zoek naar een slimme manier om aan de stijgende vraag naar software oplossingen te voldoen. De context kan verschillend zijn:

  • Keuze voor een nieuwe ERP? Heb ik eigenlijk een ERP nodig?
  • Welk softwarepakket moet ik aanschaffen? Of moet ik het zelf bouwen?
  • Met welke technologie kan ik eventueel maatwerk oplossingen bouwen?

  Beslissingsnemers worden beïnvloed op vele manieren. Een directeur heeft een mooi ogende tool gezien: “Kijk eens naar Monday.com!” Of software is gratis beschikbaar binnen het bedrijf: “We hebben al Microsoft Office 365, dus we kunnen Power BI of Power Apps zonder kosten inzetten.” Slimme marketing, want de makkelijkste manier om meer te verkopen, is immers extra verkopen bij bestaande klanten. 

  Hoe relevant is mooi? En is gratis altijd gratis? 

  A fool with a tool is still a fool

  Met deze whitepaper bieden we graag een handvat om tot goede beslissingen te komen rond het implementeren van digitale oplossingen. De keuze voor technologie is inderdaad een moeilijke en belangrijke keuze. Maar het is niet de eerste vraag die men zich moet stellen, en derhalve van ondergeschikt belang.

  Bij digitalisering is het de overweging of er een snelle tactische keuze gemaakt moet worden, dan wel, of er nood is aan een architectuur van software oplossingen om het bedrijf optimaal te ondersteunen. Laat je niet leiden door de prijs of het sexy imago van een tool: “a fool with a tool, is still a fool”.

  Download deze whitepaper

  Deel deze whitepaper

  Meer whitepapers

  Whitepaper: De ROI van low- & no-code platformen

  Omdat bedrijven ernaar streven om flexibeler en innovatiever te worden, is de low- & no-code benadering een aantrekkelijke propositie die de barrière tussen ideeën en oplossingen wegneemt.

  2 mei 2022

  Whitepaper: Onze kijk op low- & no-code platformen

  In de huidige economie zijn innovatie en digitalisering basisvoorwaarden om relevant te blijven. Snelheid is hierbij een noodzaak. Dat kan met no-code platformen. Met een minimum aan code bouw je softwareapplicaties die je business & IT helpen groeien.

  24 maart 2022

  Op de hoogte blijven?

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Volg ons op onze social media kanalen