Oplossingen voor jouw bedrijf

Innoveren & digitaliseren

Efficiëntieverbetering is een nooit eindigend verhaal. Om dit te faciliteren is het zaak om bestaande business processen optimaal te laten lopen, en te digitaliseren waar mogelijk. Ook een cultuur van wendbaarheid, van snel inspelen op veranderende marktomstandigheden is belangrijk. Een vlot en strategisch samenspel tussen business en IT is hierbij het fundament.

Daarom focust Aziri op het optimaliseren en digitaliseren van business processen ondersteund door slimme, flexibele oplossingen op maat van jouw noden.

Waarvoor je ons kan inschakelen

Van analyse, ontwikkeling, managed services tot opleiding: als full-service partner ondersteunen we je graag van A tot Z. Schakel je ons liever in voor één van onderstaande diensten? Ook dat kan.

Analyse

In een aantal interactieve gesprekken pluizen we al je eisen en wensen uit. Businessprocessen, IT-vragen, budgetten, … alles komt aan bod. We stellen vragen tot elk detail helder is. Het resultaat? Een overzichtelijke analyse en oplossingsgericht plan van aanpak.

Ontwikkeling

Hoe eet je een olifant? Stukje per stukje! Daarom ontwikkelen wij in korte sprints. We bouwen een aantal functionaliteiten die je vervolgens zelf ervaart en test. O.b.v. je feedback plannen we een vervolgsprint. Met onze no-code platformen ontwikkelen we tot 10x keer sneller dan traditionele software.

Managed services

Wil je graag beroep doen op onze jarenlange expertise om je IT-processen structureel te beheren? Wij creëren een stevige, veilige en flexibele IT-basis. Wij ondersteunen waar nodig, maar denken ook proactief mee om je business & IT toekomstproof te maken én houden.

Opleiding

Een aanpassing doorvoeren, extra functionaliteiten toevoegen of een eigen app bouwen? Als gecertificeerde partner van verschillende no-code softwareplatformen trainen we je medewerkers om mee te denken & zelfstandig aan de slag te gaan. Slimme software & slimme medewerkers, dat is win-win!

De waarde voor
jouw bedrijf

Zij gingen je voor

Inter – Toegankelijk Vlaanderen

Toegankelijkheid van cafés en restaurants

D2C Life Science

Audit - Scorecard voor Life Science

Ben jij klaar om te groeien door innovatie & digitalisatie?

Tijdens een gratis online demo laten we je kennismaken met onze innovatieve aanpak en technologie. Of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.