nieuws

Nieuwtjes & inzichten

Op zoek naar meer info over no-code / low-code, een interessante case of een blik achter onze schermen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Whitepaper: To code or not to code?

Met deze whitepaper bieden we graag een handvat om tot goede beslissingen te komen rond het implementeren van digitale oplossingen. 

31 mei 2023

Van logge logistiek naar wendbare supply chain

Logistieke dienstverleners hebben belangrijke uitdagingen, zoals de arbeidsmarktsituatie & (over-)reglementering. Het antwoord hierop is digitalisering.

3 maart 2023

Procesoptimalisatie in je onderneming: Rechttoe rechtaan (3/3)

In dit artikel belichten we onze aanpak voor procesoptimalisatie: een verhaal van theorie, doorspekt met praktijkvoorbeelden.

15 februari 2023

Procesoptimalisatie in je onderneming: Het bos en de bomen (2/3)

In dit artikel belichten we onze aanpak voor procesoptimalisatie: een verhaal van theorie, doorspekt met praktijkvoorbeelden.

15 februari 2023

Procesoptimalisatie in je onderneming: Groeipijnen (1/3)

In dit artikel belichten we onze aanpak voor procesoptimalisatie: een verhaal van theorie, doorspekt met praktijkvoorbeelden.

15 februari 2023

Welke integraties maken we met no-code platformen?

Informatie kan tussen moderne applicaties uitgewisseld worden via API’s en webservice integraties. No-code platformen kunnen dit doorgaans ‘out-of-the-box’.

3 februari 2023

Aziri behaalt hoogste graad van certificering als Betty Blocks partner

Aziri versterkt de samenwerking met het low-code platform Betty Blocks en behaalt de hoogste partner certificering: Betty Blocks Excellent Certified Partner.

26 januari 2023

Aziri is erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Aziri biedt nu ook analyse en advies in digitalisatie trajecten aan onder de kmo-portefeuille. Laat je project tot 30% subsidiëren.

19 januari 2023

Welke applicaties bouwen we met no-code platformen?

Je kan heel wat verschillende soorten toepassingen ontwikkelen via no-code platformen. Wij onderscheiden backoffice, web- en mobiele applicaties.

19 oktober 2022

Aziri’s no-code Community Q3.2022

Omdat we super trots zijn op elke nieuwe klant die we mogen verwelkomen in onze no-code community, brengen we in dit bericht een overzicht van de nieuwe klanten uit het afgelopen kwartaal. We geven een beknopte samenvatting van de onderwerpen die werden behandeld en het platform waar we mee aan de slag zijn gaan.

29 september 2022

Het grote belang van een Bimodal IT architectuur

Bimodal IT is de praktijk van het managen van twee afzonderlijke maar coherente werkstijlen: één gericht op stabiliteit, de andere op innovatie.

20 september 2022

Het Managed Services aanbod van Aziri

De snelheid waarmee de markt verandert neemt toe. Bedrijven zijn verplicht om zich wendbaar te gedragen in functie van veranderende omstandigheden. Een Managed Service contract ondersteund door een no-code platform geeft hier invulling aan. 

7 september 2022

Softwarebedrijf Aziri start met nieuw dienstenaanbod

Tot voor kort verleende Aziri vooral diensten rond de ontwikkeling en support van software oplossingen. Daar voegt het bedrijf nu een derde dienst bij: analyse.

1 september 2022

Hoe los ik mijn Excel nachtmerrie op?

Veel bedrijven houden informatie bij in Excel bestanden. De laagdrempeligheid van deze tool maakt het snel mogelijk om taken van medewerkers te ondersteunen. Maar is dit wel altijd zo verstandig? In dit artikel wijzen we op de risico’s en hoe die te vermijden.

1 augustus 2022

Hoe kies je de juiste bedrijfssoftware in 4 stappen

Heel wat bedrijven kampen vandaag met hetzelfde probleem: hun bedrijfsprocessen lopen voor een groot deel via email, Whatsapp en Excel. Maar hoe zoek je naar een gepast systeem om deze processen te professionaliseren? In dit artikel geven we je 4 vragen om bij stil te staan voordat je begint te zoeken naar een oplossing.

7 juli 2022

Aziri’s no-code Community Q2.2022

Omdat we super trots zijn op elke nieuwe klant die we mogen verwelkomen in onze nocode community, brengen we in dit bericht een overzicht van de nieuwe klanten uit het afgelopen kwartaal. We geven een beknopte samenvatting van de onderwerpen die werden behandeld en het platform waar we mee aan de slag zijn gaan.

30 juni 2022

Whitepaper: De ROI van low- & no-code platformen

Omdat bedrijven ernaar streven om flexibeler en innovatiever te worden, is de low- & no-code benadering een aantrekkelijke propositie die de barrière tussen ideeën en oplossingen wegneemt. Ze faciliteert snelle applicatie ontwikkeling en democratiseert hierdoor innovatie.

2 mei 2022

Aziri neemt deel aan het Caspio Partner Programma

Caspio is één van de pioniers binnen no-code. Onze deelname aan het partner programma is de volgende logische stap om onze klanten te ondersteunen met sterke platformen én oplossingen.

11 april 2022

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen