nieuws

Nieuwtjes & inzichten

Op zoek naar meer info over no-code / low-code, een interessante case of een blik achter onze schermen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Whitepaper: De ROI van low- & no-code platformen

Omdat bedrijven ernaar streven om flexibeler en innovatiever te worden, is de low- & no-code benadering een aantrekkelijke propositie die de barrière tussen ideeën en oplossingen wegneemt. Ze faciliteert snelle applicatie ontwikkeling en democratiseert hierdoor innovatie.

2 mei 2022

Aziri neemt deel aan het Caspio Partner Programma

Caspio is één van de pioniers binnen no-code. Onze deelname aan het partner programma is de volgende logische stap om onze klanten te ondersteunen met sterke platformen én oplossingen.

11 april 2022

Tutorial: Werfopvolging App

Je eigen app bouwen? Zoho Creator is het antwoord. Dit low-code platform verandert je idee razendsnel in een schaalbaar en gebruiksvriendelijke softwareoplossing. In zes handige tutorials helpen we jou graag met de eerste stappen. Ontdek ze allemaal.

24 maart 2022

Whitepaper: Onze kijk op low- & no-code platformen

In de huidige economie zijn innovatie en digitalisering basisvoorwaarden om relevant te blijven. Snelheid is hierbij een noodzaak. Dat kan met no-code platformen. Met een minimum aan code bouw je softwareapplicaties die je business & IT helpen groeien.

24 maart 2022

Webinar: Alles wat je moet weten over no- & low-code

Hoe bouw je als IT-dienst een bedrijfsapplicatie? Vaak zijn de vragen complex of is er niet altijd veel budget of tijd ter beschikking, maar wordt er toch snel resultaat verwacht. No- & low-code applicaties zorgen voor de brug tussen IT en business maar ook tussen oude (legacy) en nieuwe software.

24 maart 2022

Interview met CEO en ICT/SAP Warsco Units

In dit succesverhaal spraken we met Anneleen Van Bosch, CEO van Warsco Units, en Rudi Gerets, verantwoordelijke voor SAP en IT. Warsco maakt alles wat tijdelijk en modulair is: met andere woorden, men prefabriceert ‘gebouwen’ die nadien via een kraan kant-en-klaar geplaatst worden op de werf.

24 maart 2022

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen