Flexibel & toekomstproof

De voordelen van no-code voor IT

IT vormt het kloppend hart van elk bedrijf. De IT-infrastructuur is net zo noodzakelijk als elektriciteit. De toegevoegde waarde zit niet in de technologie, maar in de manier waarop het IT-landschap wendbaar inspeelt op de veranderende noden van het bedrijf. Om innovatieve ideeën te begeleiden binnen een bestaande architectuur, bieden wij via no-code platformen een BI-modal concept. Dit ontzorgt je IT-afdeling van operationele taken en creëert een ‘veilige’ context voor het uittesten van nieuwe ideeën. Bovendien versnel je eigen ontwikkelingen tot 10x.

Waarvoor je ons kan inschakelen

Van analyse, ontwikkeling, managed services tot opleiding: als full-service partner ondersteunen we je graag van A tot Z. Schakel je ons liever in voor één van onderstaande diensten? Ook dat kan.

Analyse

We screenen bestaande ERP-pakketten, CRM-systemen, WMS-oplossingen en andere IT-infrastructuur en koppelen dit aan een grondige doorlichting van de business processen. Zo krijgen we elk detail helder. Het resultaat? Een overzichtelijke analyse en oplossingsgericht plan van aanpak.

Ontwikkeling

Hoe eet je een olifant? Stukje per stukje! Daarom ontwikkelen wij in korte sprints. Van MVP, korte sprints volgens het principe fail fast & fail forward tot uitgebreide testing van nieuwe functionaliteiten. Met onze no-code platformen ontwikkelen we tot 10x keer sneller dan traditionele software.

Managed services

Van application management, back log en resources tot support met een Service Level Agreement: met onze expertise creëren we een stevige, veilige en flexibele IT-basis. Wij ondersteunen waar nodig, maar denken ook proactief mee om je IT-infrastructuur toekomstproof te maken én houden.

Opleiding

Een aanpassing doorvoeren, extra functionaliteiten toevoegen of een eigen app bouwen? Als gecertificeerde partner van no-code softwareplatformen voorzien we trainingen op maat, voor IT-experts én collega’s met beperkte voorkennis. Slimme software & slimme medewerkers, dat is win-win!

De toegevoegde
waarde voor IT

Onze platformen

Innovatieve bedrijven acteren als een software ‘startup’. Ze maken hiervoor gebruik van ‘agile’ technieken om snel nieuwe producten of diensten te bedenken. Samengestelde teams van business en IT specialisten vertalen ideeën in een prototype dat daarna evolueert tot een volwaardig product.

No-code development technieken zorgen voor een optimale ondersteuning van een dergelijke aanpak.

Betty Blocks platformen Aziri digitaliseren no-code

Betty Blocks

Zoho platformen Aziri digitaliseren no-code

Zoho

Caspio platformen Aziri digitaliseren no-code

Caspio

Xano backend platform

Xano

WeWeb

Zij gingen je voor

Inter – Toegankelijk Vlaanderen

Toegankelijkheid van cafés en restaurants

D2C Life Science

Audit - Scorecard voor Life Science

Ben jij klaar voor een optimaal IT-landschap?

Tijdens een gratis online demo laten we je kennismaken met onze innovatieve aanpak en technologie. Of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.