29 september 2022

Aziri’s no-code Community Q3.2022

Aziri no-code community

Wij verwelkomen volgende klanten in onze no-code familie

In samenwerking met 12Go gingen we aan de slag voor Hamelers Palletten. Via een Seeing is Believing (SIB) bouwden we een applicatie voor het plannen van de transporten (in onderaanneming) bij het ontvangen van paletten, en het opnieuw uitsturen van deze paletten. De app werd ontwikkeld in Zoho Creator.

Valodirect is actief in de afvalverwerkingssector. Via een applicatie in Zoho Creator hebben we een omgeving opgezet voor het beheren van de klanten en de contacten, de planning, het transport en alle bijhorende documenten.

VGD was geïnteresseerd in de mogelijkheden van een no-code platform. Door het inzetten van een laatstejaarsstudent uit de PXL, hebben we een pilootproject ontwikkeld voor de afdeling Audit van VGD. De applicatie zorgt ervoor dat de klanten die ge-audit worden, geautomatiseerd kunnen worden opgevolgd. Hierbij worden ook de eindklanten en leveranciers van de klant gevraagd om online informatie te verschaffen. Dit vervangt een manueel proces van controle van verschillende documenten die fysiek of via email, in Excel of andere formaten werden aangeleverd. Een mooie app gebouwd met de interactieve componenten van de Betty Blocks paginabouwer.

Voor D2C Lifescience zijn we gestart met een Digital Business Analyse opdracht. Dit maakt deel uit van ons vernieuwde aanbod in de markt, en is vaak een voortraject voor het automatiseren van processen.

Ook Ziggurat Taaltrainingen ging in zee met onze analist om uiteindelijk de registratieprocedure voor trainingen te digitaliseren in Zoho Creator.

Voor MVG Kinesitherapie / Pilas zijn we gestart met een SIB voor het vervangen van een aantal spreadsheet documenten waarin testresultaten en metingen worden bijgehouden. In een volgende fase bekijken we het opzetten van een klantenportaal. We begeleiden de klant tevens in haar keuze voor het meest geschikte onderliggende no-code platform.

Deel dit artikel

Meer nieuws

No-code, High impact: Industrie

In dit artikel belichten we de meerwaarde van no-code technologie binnen de industrie.

14 mei 2024

No-code, High impact: Bouw

In dit artikel belichten we de meerwaarde van no-code technologie binnen de bouwsector.

19 februari 2024

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen