19 februari 2024

No-code, High impact: Bouw

Toepassingen voor de bouwsector

In dit artikel in de reeks ‘No-code, High impact’ belichten we de resultaten die we hebben geboekt in samenwerking met onze klanten in de bouwsector.

Als je het kan bedenken, dan kunnen wij het wellicht realiseren. Dat klinkt goed, maar… het is niet altijd makkelijk om je hier iets bij voor te stellen.

Hieronder beschrijven we een aantal functionele toepassingen die we voor onze klanten mochten ontwikkelen.

Digitaal plannen van chauffeurs
Een toepassing om zowel interne als externe chauffeurs te kunnen aansturen, inclusief de digitale identificatie formulieren.
Klik Hier
Vorige
Volgende

Onze klanten en hun verhalen

Edison Link en Rent2Trans

De Edison Link applicatie maakt het mogelijk om alle getekende objecten in ArchiCAD automatisch door te sturen naar SAP. In SAP worden ze dan als offertelijnen aangemaakt. De Rent2Trans app laat toe om offertes op te maken voor het transport van de units (in functie van grootte en de situatie op de werf).

Citizen Development

Via een no-code platform werd een oplossing aangeboden aan de zakelijke gebruikers, om nieuwe ideeën te testen en innovatie te stimuleren in een gecontroleerde en schaalbare omgeving.

Mini ERP

Zwembaden Bollen bouwde een mooi klantenbestand op in Exact Online (boekhoud – en facturatiesoftware). Met een volautomatische integratie via webservices worden bestaande klanten nu ‘herkend’ wanneer ze zich aanmelden op de website voor het aanvragen van onderhoud of herstellingen.

Routeplanner

De Blauwe Hond besteedde aanzienlijk wat tijd aan het verzamelen van de verschillende leveropdrachten vanuit hun verschillende verkooppunten. Deze informatie wordt voortaan verzameld via een applicatie, die vervolgens koppelt met een routeplanner voor het bepalen van de ideale rit.

No-code platformen

Aziri maakt gebruik van verschillende technologie stacks in functie van de noden of verwachtingen van haar klanten. Hieronder vind je meer informatie over de platformen die werden ingezet voor deze specifieke oplossingen.

Zoho Creator

Bij alle partijen waar niet alleen nood was aan een snelle oplossing, maar waar men ook wenste onafhankelijk te blijven van hun leverancier, werd Zoho Creator ingezet. Dit laat onze klanten toe om kennis te in-sourcen, of in co-creatie te werken met Aziri wanneer gewenst. Zoho Creator werd dus ingezet bij Sweco, Climatrix, Kerremans Bouwmaterialen, De blauwe hond, Boflex, Zwembaden Bollen en Woonhaven Antwerpen.

Betty Blocks

Betty Blocks platformen Aziri digitaliseren no-code

Wanneer onze klanten niet alleen op zoek zijn naar een maatwerkoplossing, maar ook willen gebruik maken van een no-code platform dat de samenwerking tussen business en IT faciliteert, is Betty Blocks een ideale fit. Enter de wereld van ‘Citizen Development’, en maak als eindgebruiker een MVP (minimal viable product) van jouw idee. Betty Blocks werd ingezet bij Sweco.

Capsio

Caspio platformen Aziri digitaliseren no-code

Wanneer onze klanten niet alleen op zoek zijn naar een oplossing met een heel groot gebruikerspotentieel, is Caspio een goed idee. Dit platform heeft immers een licentiepolitiek die niet afhankelijk is van het aantal gebruikers, maar van het aantal ‘schermen’ in de applicatie. Caspio werd ingezet bij Everts.

Wil je graag met ons overleggen hoe wij jou ook kunnen begeleiden bij het verbeteren van jouw manier van werken? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op.

Deel dit artikel

Meer nieuws

No-code, High impact: Industrie

In dit artikel belichten we de meerwaarde van no-code technologie binnen de industrie.

14 mei 2024

No-code, High impact: Transport & Logistiek

In dit artikel belichten we de meerwaarde van low-code technologie binnen de Transport & Logistieke sector.

30 oktober 2023

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen