Scroll to top

No-Code Hackathon


hans - 24 februari 2020 - 0 comments

Heeft u een platform nodig waarop de business en IT snel innovatieve applicatie kunnen bouwen? En heeft u een leuke use case voor ons? Daag ons uit!

Nog steeds ontmoeten we elke dag professionele organisaties die nog steeds excels of verouderde software gebruiken. Vele organisaties hebben geweldige ideeën om hun interne processen te verbeteren, of om hun klanten nog beter te bedienen. Maar de meeste organisaties vinden het moeilijk om hun digitale ideeën tot leven te brengen. Ze missen vaak het juiste software platform om dit te doen.

Wij trachten deze organisaties te helpen. We voor zien u van een No-Code platform waarop u uw ideeën kan ontwikkelen in No-Time. Stel u voor dat u een applicatie zou kunnen maken in slechts 24 uur.

Het idee

Om te bewijzen dat het mogleijk is om een applicatie te ontwikkelen in 24 uur, organiseren we een No-Code Hackathon. U kan uw business idee insturen en wij zullen een applicatie maken die beantwoord aan uw behoeften. We zullen deze applicatie ontwikkelen op het No-Code platform Betty Blocks.

De uitdaging

We habben 24 uur om uw applicatie te ontwikkelen. Daag ons uit met uw digitale business ideeën en vul het formulier hieronder in. Wij zullen één applicatie kiezen die we gratis zullen ontwikkelen tijdens de hackathon.

Praktisch

  • De No-Code Hackathon zal plaatsvinden op donderdag 23 april (15:00) tot vrijdag 24 april (15:00)
  • Stuur uw uitdaging door voor vrijdag 27 maart door het formulier hieronder in te vullen.
  • De applicatie zal gratis ontwikkeld worden.

Stuur uw applicatie idee in

Sorry, de inschrijvingen zijn afgesloten.

Related posts

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo