Transport Michiels

HRM applicatie

Uitdaging

Centraliseren van HR informatie in één schaalbare applicatie, zonder daarbij afhankelijk te worden van een externe leverancier.

Oplossing

Razendsnelle ontwikkeling van een Minimal Viable Product via Zoho Creator. In slechts een paar dagen tijd werd inzichtelijk gemaakt hoe een low-code platform uitkomst kan bieden.
Transport Michiels is een familiebedrijf actief in de transport sector. Met hun 250 medewerkers, 170 chauffeurs met 170 eigen trekkers, meer dan 500 opleggers en 25.000 m2 magazijn zijn ze een grote KMO met een erg belangrijke logistieke afdeling.

De Excel nachtmerrie

Veel informatie werd bijgehouden in allerlei Excel bestanden. Toen duidelijk werd dat die manier van werken kon worden verbeterd met een schaalbare oplossing in de cloud, én met het behoud van ‘zelfredzaamheid’ was Filip Van De Veire (Hoofd ICT & Optimalisaties) één en al oor. Natuurlijk is het voor Transport Michiels niet de bedoeling om zelf IT’ers te worden, maar het risico om volledig afhankelijk te zijn van een externe leverancier was geen optie.

“The proof of the pudding is in the eating”. Daarom is het fijn om een ‘Seeing is Believing’ project op te kunnen starten bij Aziri. Zo’n traject kan de meerwaarde van onze aanpak tastbaar maken door binnen enkele dagen een eerste basis applicatie klaar te stomen (een Minimal Viable Product).

Het beste aan jullie service? Een zeer gesmeerd team dat goed op elkaar afgestemd is, en dat complementair is richting de klant.

Transport Michiels kiest voor low-code aanpak

Nadat Transport Michiels ‘believer’ was geworden drong ook snel door welke andere mogelijkheden er waren om hun Zoho low-code platform breder in te zetten. Inmiddels beschikken ze over een reeks applicaties die ze zelf kunnen beheren en waarbij ze desgewenst steeds kunnen terugvallen op Aziri voor ondersteuning.

Waarom Aziri?

“Het beste aan jullie service? Een zeer gesmeerd team dat goed op elkaar afgestemd is, en dat complementair is richting de klant”, zegt Filip. Aziri zet steeds een product owner in combinatie met een ontwikkelaar in, zodat de klant zowel architecturaal als technisch optimaal wordt ondersteund. Hierdoor slagen we erin om onze belofte waar te maken. Doe daar nog een vleugje humor bij, en we zijn helemaal gelukkig in onze job. Wanneer klant en leverancier een match vinden, zowel inhoudelijk als qua bedrijfscultuur, is een samenwerking efficiënt en prettig.

25

Excels

vervangen door apps gebouwd in Zoho Creator

8

actieve applicaties

in eigen beheer door de klant

110

gebruikers

die dagelijks de HR app gebruiken

Ook interessant

Wat je uitdaging ook is, als business- en IT-partner staan we klaar om je te ondersteunen en je te helpen voorop te blijven lopen. We zijn trots op onze projecten en dat delen we graag.

Inter – Toegankelijk Vlaanderen

Toegankelijkheid van cafés en restaurants

D2C Life Science

Audit - Scorecard voor Life Science

Ook een succesverhaal schrijven?

Elk bedrijf is uniek en vraagt om een op maat gemaakte oplossing. Wij helpen je groeien, nu en in de toekomst. Neem dus snel contact of boek een demo en samen schrijven we een succesverhaal.