Eddie Stobart

Schadeclaims - Klachtenbeheer

Uitdaging

Het oude AS/400 systeem voor het bijhouden van schadeclaims was een verzameling geworden van allerlei componenten die verouderd, weinig flexibel en niet meer up-to-date waren. Dit moest snel worden vervangen door een nieuwe applicatie, zonder volledig afhankelijk te worden van een externe softwareleverancier.

Oplossing

Een future-proof ‘software op maat’ oplossing binnen een low-code platform, ontwikkeld op basis van de huidige processen én met toekomstige uitbreidingen in het achterhoofd. Co-creatie tussen de eigen IT afdeling en Aziri was een must.
Eddie Stobart is een logistieke service provider, met een bijzondere focus op de automotive sector (in de achtertuin van de voormalige Ford sites). Daarnaast is men ook actief in internationaal transport en beschikt men over 55.000 m2 magazijnruimte.

Historiek


De oude AS/400 toepassing om schadeclaims te verzamelen en op te volgen was historisch gegroeid tot een allegaartje van verschillende systemen dat niet goed met elkaar samenwerkte. In de zoektocht naar een alternatief stelde Aziri een maatwerk oplossing voor, gericht op de huidige manier van werken binnen Eddie Stobart maar dan uitgebreider én klaar voor toekomstige noden.

Wij waren erg verrast over de implementatietijd. Na 1 maand was een eerste versie beschikbaar. Wij hadden 6 tot 12 maanden verwacht.

Low-code als tool om in co-creatie te digitaliseren


Door de oplossing uit te werken op basis van het Zoho Creator low-code platform, was het voor Eddie Stobart niet alleen mogelijk om heel snel (binnen de maand) resultaat te boeken. Bovendien was er de mogelijkheid om als klant inspraak te behouden in de manier van werken, en zelfs deel te nemen in het ontwikkelingsproces.

De wereld staat niet stil en soms moet er snel gereageerd kunnen worden op de veranderende omstandigheden. Dan is het enerzijds belangrijk om zelfredzaam te zijn, en anderzijds ook te kunnen rekenen op de flexibiliteit en snelheid van een partner als Aziri.

1

maand

voor een eerste versie van de schadeclaims oplossing

4

applicaties

actief in gebruik doorheen de hele organisatie

1

Platform

waarin de applicaties samen met het eigen IT team worden beheerd

Ook interessant

Wat je uitdaging ook is, als business- en IT-partner staan we klaar om je te ondersteunen en je te helpen voorop te blijven lopen. We zijn trots op onze projecten en dat delen we graag.

Inter – Toegankelijk Vlaanderen

Toegankelijkheid van cafés en restaurants

D2C Life Science

Audit - Scorecard voor Life Science

Ook een succesverhaal schrijven?

Elk bedrijf is uniek en vraagt om een op maat gemaakte oplossing. Wij helpen je groeien, nu en in de toekomst. Neem dus snel contact of boek een demo en samen schrijven we een succesverhaal.