30 juni 2022

Aziri’s no-code Community Q2.2022

Aziri no-code community

Wij verwelkomen volgende klanten in onze no-code familie

In samenwerking met ToManage gingen we aan de slag voor Mobitel. Mobitel was reeds een tevreden Zoho Creator klant, met een gedegen interne kennis van het Zoho platform. Toch hadden ze nood aan een partner om hen te ondersteunen, zowel vanuit een helpdesk gedachte, als bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit.

Bij Hamster Cleaning werd een manueel proces vertaald naar een digitale oplossing op basis van Zoho Creator. Concreet is het nu mogelijk om op een digitaal plan aan te duiden welke zaken werden opgeschoond, en deze werkzaamheden ook op een digitale manier te rapporteren naar de eindklant.

Boflex zocht een slimme oplossing voor de vaak complexe prijsberekeningen bij de opmaak van offertes. Hiervoor ontwikkelden we in Zoho Creator een offertetool ter ondersteuning van de account managers.

Klik Koeltechnieken wenste snel vanuit het ingeven van een offerte, de nodige werkbonnen kunnen genereren voor hun techniekers. Ook hier werd in Zoho Creator een snelle oplossing bedacht.

Bij Hyundai Construction Equipement werden we ingeschakeld om bestaande processen rondom hun huidige WMS in kaart te brengen, en advies uit te brengen rond een meer robuuste en toekomstgerichte manier van werken.

Deel dit artikel

Meer nieuws

No-code, High impact: Bouw

In dit artikel belichten we de meerwaarde van no-code technologie binnen de bouwsector.

19 februari 2024

No-code, High impact: Transport & Logistiek

In dit artikel belichten we de meerwaarde van low-code technologie binnen de Transport & Logistieke sector.

30 oktober 2023

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen