30 juni 2022

Aziri’s no-code Community Q2.2022

Wij verwelkomen volgende klanten in onze no-code familie

In samenwerking met ToManage gingen we aan de slag voor Mobitel. Mobitel was reeds een tevreden Zoho Creator klant, met een gedegen interne kennis van het Zoho platform. Toch hadden ze nood aan een partner om hen te ondersteunen, zowel vanuit een helpdesk gedachte, als bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit.

Bij Hamster Cleaning werd een manueel proces vertaald naar een digitale oplossing op basis van Zoho Creator. Concreet is het nu mogelijk om op een digitaal plan aan te duiden welke zaken werden opgeschoond, en deze werkzaamheden ook op een digitale manier te rapporteren naar de eindklant.

Boflex zocht een slimme oplossing voor de vaak complexe prijsberekeningen bij de opmaak van offertes. Hiervoor ontwikkelden we in Zoho Creator een offertetool ter ondersteuning van de account managers.

Klik Koeltechnieken wenste snel vanuit het ingeven van een offerte, de nodige werkbonnen kunnen genereren voor hun techniekers. Ook hier werd in Zoho Creator een snelle oplossing bedacht.

Bij Hyundai Construction Equipement werden we ingeschakeld om bestaande processen rondom hun huidige WMS in kaart te brengen, en advies uit te brengen rond een meer robuuste en toekomstgerichte manier van werken.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Managed Services powered by Aziri

De snelheid waarmee de markt verandert neemt toe. Bedrijven zijn verplicht om zich wendbaar te gedragen in functie van veranderende omstandigheden. Een Managed Service contract ondersteund door een low/nocode platform geeft hier invulling aan. 

1 augustus 2022

Hoe kies je de juiste bedrijfssoftware in 4 stappen

Heel wat bedrijven kampen vandaag met hetzelfde probleem: hun bedrijfsprocessen lopen voor een groot deel via email, Whatsapp en Excel. Maar hoe zoek je naar een gepast systeem om deze processen te professionaliseren? In dit artikel geven we je 4 vragen om bij stil te staan voordat je begint te zoeken naar een oplossing.

7 juli 2022

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen