26 januari 2023

Aziri behaalt hoogste graad van certificering als Betty Blocks partner

Aziri wordt Betty Blocks Excellent partner

ZONHOVEN, 26 januari 2023 – Aziri versterkt de samenwerking met het low-code platform Betty Blocks en behaalt de hoogste partner certificering: Betty Blocks Excellent Certified Partner. Het softwarebedrijf staat organisaties bij in het analyseren van hun digitale behoeftes, en biedt maatwerk oplossingen op basis van No- en Low-code platformen

Aziri maakt al sinds haar oprichting in 2018 gebruik van het Betty Blocks low-code platform en past dit met succes toe voor verschillende softwaretoepassingen bij een diversiteit aan klanten, zoals WinWinner, Sweco, Ter Beke, Warsco Units, Igepa, etc…

Als Excellent Certified Partner heeft Aziri toegang tot de nieuwste Betty Blocks technologie en functionaliteiten én inspraak in de toekomstige uitbreidingen van het platform. Hierdoor kan Aziri goed inspelen op veranderingen vanuit de markt en de specifieke vragen van haar klanten.

Hans Conings, mede-oprichter bij Aziri: “Uiteraard zijn we enorm trots dat Betty Blocks ons deze status heeft toegekend. Als sinds de oprichting van ons bedrijf besloten we om het Betty Blocks platform te omarmen. Hun strategie om onderscheidend te zijn op gebied van Citizen Development, en daarnaast ook een RAD platform te zijn voor IT medewerkers, maakt het mogelijk om zeer snel professionele toepassingen te bouwen. Het is deze gedeelde visie die ons veel vertrouwen geeft in de samenwerking met Betty Blocks voor de toekomst.”

Hans Berkhout, Channel Director bij Betty Blocks: “We zijn zeer blij om Aziri te belonen voor haar consistente inzet gedurende de afgelopen jaren. Aziri maakt haar klanten tevreden met Betty Block oplossingen die variëren van eenvoudige applicaties tot meer complexe producten. Ze zijn een constructieve en groeiende partner in deze wondere wereld van innovatie, met als resultaat dat ze onze hoogste partner status hebben bereikt. Proficiat Aziri met de nieuwe ‘Excellent’ status.”

Deel dit artikel

Meer nieuws

Procesoptimalisatie in je onderneming: Rechttoe rechtaan (3/3)

In dit artikel belichten we onze aanpak voor procesoptimalisatie: een verhaal van theorie, doorspekt met praktijkvoorbeelden.

15 februari 2023

Procesoptimalisatie in je onderneming: Het bos en de bomen (2/3)

In dit artikel belichten we onze aanpak voor procesoptimalisatie: een verhaal van theorie, doorspekt met praktijkvoorbeelden.

15 februari 2023

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen