19 januari 2023

Aziri is erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Aziri werkt samen met KMO-portefeuille

ZONHOVEN, 19 januari 2023 – Het Softwarebedrijf Aziri staat bedrijven bij in het analyseren van hun digitale behoeftes en biedt maatwerk oplossingen op basis van No- en Low-code platformen. Voor het gedeelte advies is Aziri nu een erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille – Registratienummer DV.A246446.

“We zijn hier erg trots op, aangezien deze erkenning voorbehouden is voor bedrijven die bewijs kunnen leveren van voldoende ervaring en een hoge klanttevredenheid. Zo zijn onze klanten zeker dat ons advies werkelijk toegevoegde waarde levert”, aldus Hans Conings, mede-oprichter bij Aziri.

Bij Aziri vertrekt het advies steeds vanuit een concrete probleemstelling en wordt ervoor gezorgd dat de klant weloverwogen bedrijfsbeslissingen kan nemen. Typisch bestaat het advies uit een analysefase (onderzoek), een set van aanbevelingen, en het uitwerken van een concreet implementatieplan (actieplan, stappenplan).

Meer info op onze kmo-portefeuille pagina of op de website van VLAIO.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Aziri behaalt hoogste graad van certificering als Betty Blocks partner

Aziri versterkt de samenwerking met het low-code platform Betty Blocks en behaalt de hoogste partner certificering: Betty Blocks Excellent Certified Partner.

26 januari 2023

Welke integraties maken we met no-code platformen?

Informatie kan tussen moderne applicaties uitgewisseld worden via API’s en webservice integraties. No-code platformen kunnen dit doorgaans ‘out-of-the-box’.

2 november 2022

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen