19 januari 2023

Aziri is erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Aziri werkt samen met KMO-portefeuille

ZONHOVEN, 19 januari 2023 – Het Softwarebedrijf Aziri staat bedrijven bij in het analyseren van hun digitale behoeftes en biedt maatwerk oplossingen op basis van No- en Low-code platformen. Voor het gedeelte advies is Aziri nu een erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille – Registratienummer DV.A246446.

“We zijn hier erg trots op, aangezien deze erkenning voorbehouden is voor bedrijven die bewijs kunnen leveren van voldoende ervaring en een hoge klanttevredenheid. Zo zijn onze klanten zeker dat ons advies werkelijk toegevoegde waarde levert”, aldus Hans Conings, mede-oprichter bij Aziri.

Bij Aziri vertrekt het advies steeds vanuit een concrete probleemstelling en wordt ervoor gezorgd dat de klant weloverwogen bedrijfsbeslissingen kan nemen. Typisch bestaat het advies uit een analysefase (onderzoek), een set van aanbevelingen, en het uitwerken van een concreet implementatieplan (actieplan, stappenplan).

Meer info op onze kmo-portefeuille pagina of op de website van VLAIO.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Procesoptimalisatie in je onderneming: Rechttoe rechtaan (3/3)

In dit artikel belichten we onze aanpak voor procesoptimalisatie: een verhaal van theorie, doorspekt met praktijkvoorbeelden.

15 februari 2023

Procesoptimalisatie in je onderneming: Het bos en de bomen (2/3)

In dit artikel belichten we onze aanpak voor procesoptimalisatie: een verhaal van theorie, doorspekt met praktijkvoorbeelden.

15 februari 2023

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen