platform

Xano

Zonder ook maar één regel code te moeten gebruiken, bouw je met Xano in een handomdraai een complex backend systeem om al je gegevens in te beheren. Ook doorwinterde ontwikkelaars krijgen een complete toolset aan functionaliteiten ter beschikking om zonder beperkingen te bouwen. 

Elke Xano omgeving komt met schaalbare server mogelijkheden, een flexibele database zonder record limieten en een no-code API bouwer. Daarnaast stelt het platform je in staat om complexe logia en background workflows op te zetten, en integreer je eenvoudig met gelijk welk frontend systeem. Bovendien voldoet het platform aan de hoogste databeveiliging standaarden.

Erkend door analisten

— G2 Designation

Based on reviews gathered from the user community as well as data aggregated from online sources and social networks, Xano has been recognized by G2 as a leader in the No-Code community.

Waarom Xano?

Schaalbare server

Laat je server capaciteit en performantie mee schalen met je noden

Flexibele database

Talloze import mogelijkheden, zonder record limieten.

Integratie bouwer

Connecteer met talloze tools en frontend systemen

Data security

Xano voldoet aan de hoogste data security standaarden.

Onze cases met Xano

Wat je uitdaging ook is, als business- en IT-partner staan we klaar om je te ondersteunen en je te helpen voorop te blijven lopen. We zijn trots op onze projecten met Xano en dat delen we graag.

Inter – Toegankelijk Vlaanderen

Toegankelijkheid van cafés en restaurants