WinWinner

Crowdfunding platform

Uitdaging

Een robuust, cloud-gebaseerd platform dat naadloos integreert met bestaande software én toelaat snel nieuwe features te implementeren.

Oplossing

Als full-service partner analyseren, ontwikkelen en beheren we dit innovatie crowdlending platform. Managed services houdt de IT-infrastructuur toekomstproof.

Robuust platform

WinWinner is een crowdlending platform: het brengt ondernemers met groeiambities in contact met potentiële investeerders. Anderzijds kunnen investeerders op het platform een leuk bedrijf ontdekken waarin ze willen investeren. WinWinner helpt hierbij door het contractuele kader en de crowdlending te faciliteren.

WinWinner startte in 2016 en was zich meteen zeer bewust van de noodzaak om de crowdfunding activiteiten te baseren op een robuust, cloud-gebaseerd platform. Ze hadden de business kennis om een applicatie te bedenken, maar niet de technische knowhow om het te ontwikkelen. Door de markt te verkennen kwamen ze uit bij Betty Blocks. Als Premium Certified Partner van dit innovatieve no-code platform sloegen wij graag de handen in elkaar met WinWinner.

Aziri groeit met ons mee. Ze vertalen businessprocessen naar IT-oplossingen en andersom. Hierdoor ontzorgen ze ons echt.

Dynamiek van een scale-up

Eén van de vereisten van WinWinner was een platform dat vlot integreerde met bestaande toepassingen als Intersolve (betaalplatform), Eversign (digitaal handtekenen) en Mailchimp (e-mailmarketing). Iets wat perfect mogelijk is door een ‘blok’ toe te voegen aan de set van integratiecomponenten en te communiceren via webservices. Maar ook het snel en frequent doorontwikkelen van nieuwe features was cruciaal. De dynamiek van een scale-up is dan ook zichtbaar in de snelheid waarmee het crowdlanding platform nog steeds evolueert.

We werden initieel ingeschakeld voor tal van nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen, maar ook om mee te denken over de mogelijkheden van het platform. Wat is slim, wat is effectief, waar moet het warm water niet opnieuw uitgevonden worden, … . Uit dit wederzijds vertrouwen ontstond een steeds duidelijker omlijnd partnership wat veel verder gaat dan ondersteuning rond ‘features and functions’ van het platform. De ‘managed services’-gedachte was geboren.Managed services

Onder managed services vallen: strategisch meedenken, product ownership, development capaciteit en support. Aaron van WinWinner vat het als volgt samen: “Aziri heeft de ervaring en ‘benchmarks’ om mee te denken met ons inzake van procesverbetering. Ze helpen ons hierdoor om strategische concepten te vertalen naar de mogelijkheden van het platform. Verder nemen ze als Product Owner ook de verantwoordelijkheid over het ‘up-and-running’ houden van de applicatie. Een ritme van wekelijkse & maandelijkse meetings op verschillende niveaus laat toe om kort op de bal te spelen & garant te staan voor het goed functioneren van de tool.

Lees ook: Welke applicaties bouwen we met no-code platformen.

3

integraties

tussen externe software & platform

+700

investeringen

door private investeerders

+23 M

euro

aan investeringen opgehaald

Ook interessant

Wat je uitdaging ook is, als business- en IT-partner staan we klaar om je te ondersteunen en je te helpen voorop te blijven lopen. We zijn trots op onze projecten en dat delen we graag.

Inter – Toegankelijk Vlaanderen

Toegankelijkheid van cafés en restaurants

D2C Life Science

Audit - Scorecard voor Life Science

Ook een succesverhaal schrijven?

Elk bedrijf is uniek en vraagt om een op maat gemaakte oplossing. Wij helpen je groeien, nu en in de toekomst. Neem dus snel contact of boek een demo en samen schrijven we een succesverhaal.