Van logge logistiek naar wendbare supply chain

30 maart 2023

Hans Aziri Business consultant

met Hans Conings

Business Consultant

De Belgische logistieke dienstverleners hebben te maken met belangrijke uitdagingen, zoals de arbeidsmarktsituatie en de (over-)reglementering. Het antwoord hierop is het onverminderd verder zetten van digitalisering.

Klanten verwachten van hun logistieke partners een verticale integratie in de waardeketen. Er wordt dus niet alleen gevraagd om goederen van punt A naar B te brengen, maar ook bijkomende diensten en administratie. Denk hierbij aan een digitale afhandeling van klachten, algemene communicatie met klanten (bv. via een klantenportaal), enz.

Anderzijds is het digitaliseren van interne processen (HR, vakantieaanvragen, digitale communicatie tussen afdelingen, etc.) ook een manier om met een beperkt aantal resources een optimale werking te verzekeren.

Aziri heeft een trackrecord om op een snelle en eenvoudige manier die efficiëntie-winst waar te maken, waarbij je als supply chain specialist mee kan werken aan de uitwerking van de automatisering, en derhalve zelfstandig aan de slag kan gaan met onze oplossingen.

Agenda


Intro
Onze aanpak voor snelle impact
Use cases
– Klachten afhandeling – Eddie Stobart – Automotive
– Beheer certificaten chauffeurs – Transport Michiels
– Planning los – en laadopdrachten medewerkers – Hamelers Paletten
– ‘KISS’ WMS – Transport Michiels
Demo

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Meer webinars

Webinar: Alles wat je moet weten over no- & low-code

Hoe bouw je als IT-dienst een bedrijfsapplicatie? Vaak zijn de vragen complex of is er niet altijd veel budget of tijd ter beschikking, maar wordt er toch snel resultaat verwacht. No- & low-code applicaties zorgen voor de brug tussen IT en business maar ook tussen oude (legacy) en nieuwe software.

24 maart 2022

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg ons op onze social media kanalen