platform

Caspio

Het alles-in-één platform van Caspio stelt je in staat om de applicaties te bouwen naar jouw wensen – allemaal binnen een zeer veilige en schaalbare cloud omgeving die de kosten en complexiteit van programmering, hosting en onderhoud elimineert.

Caspio biedt een intuïtieve visuele UI die je door elk aspect van het maken van geavanceerde cloud applicaties leidt. Creëer aangepaste webformulieren, doorzoekbare databases, portals voor meerdere gebruikers, interactieve dashboards, geautomatiseerde workflows en nog veel meer — in een fractie van de tijd in vergelijking met traditionele ontwikkeling.

Door Citizen Developers in staat te stellen hun eigen applicaties te maken, zet Caspio een nieuwe standaard voor meer doen met minder. Door gebruik te maken van Caspio’s moderne low-code-aanpak, lanceer je sneller dan ooit tevoren aangepaste applicaties, waardoor je kostbare IT-resources opnieuw kunt toewijzen en voortdurende verbetering in het hele bedrijf kunt stimuleren.

Erkend door analisten

— Forrester Designation

Caspio is named a Strong Performer in The Forrester Wave™ Low-Code Development Platforms For Business Developers, Q4 2021.

— G2 Designation

Caspio Ranked Top No-Code Platform by G2 in List of Best Development Products for 2022.

Waarom Caspio?

Lage instapkosten

Kwalitatieve oplossing voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Uitgebreide UI/UX

Via snelle en eenvoudige backoffice of uitgebreide frontend mogelijkheden.

Naadloze integratie

Met tal van apps om de productiviteit & efficiëntie te verbeteren.

Drag & drop

Interactieve interface voor zowel UI als business intelligence.

Onze cases met Caspio

Wat je uitdaging ook is, als business- en IT-partner staan we klaar om je te ondersteunen en je te helpen voorop te blijven lopen. We zijn trots op onze projecten met Caspio en dat delen we graag.

Geen cases gevonden