Scroll to top

Zoho Creator


Make low-code apps in no-time

Voor de Creator in u : Bouw . Integreer . Breid uit

Wat is Zoho Creator?

Zoho Creator is een low-code platform waarmee u snel, veilig en naadloos kunt schakelen, ongeacht de complexiteit van uw behoeften en uw coderingservaring. Voor meer info over tarieven, klik hier.

Start nu met uw gratis Zoho Creator-account!

Definieer een nieuwe applicatie die werkt met wat u al hebt, of begin helemaal opnieuw en maak aangepaste applicaties die kunnen worden geïntegreerd met de andere Zoho Cloud-apps. Bied uw bedrijf ‘go anywhere’ -software die overal werkt waar uw team zich bevindt.

Zoho Creator werkt met bestaande hardware (desktop, laptop, tablet en mobiel) apparaten die zijn verbonden met internet en kan worden geïntegreerd met bestaande cloudapplicaties.

Registreer nu voor uw gratis Zoho Creator proefaccount en ervaar de mogelijkheden en de kracht van Zoho Creator!

 

Naadloze integraties

Verbind upstream- en downstream-applicaties in het ecosysteem van uw klant met behulp van de vooraf gebouwde integraties van Creator.

Compromisloze beveiliging

Bied uw klanten gemoedsrust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals two-factor authenticatie, IP-beperkingen, beveiliging op veldniveau en auditlogboeken.

Prijsstelling die bij iedereen past

Bied de vrijheid om te schalen naarmate je groeit door flexibele tariefplannen op basis van de functies en gebruikersrollen in uw applicatie.

White-labeled portalen & mobiele apps

Bied een persoonlijke ervaring aan klanten en leveranciers door hen in staat te stellen merkelementen aan hun applicaties toe te voegen.

Door velen gebruikt

0

Apps

0

Gebruikers

0

Bedrijven

0

Landen

Vertrouw op Aziri als uw Zoho Creator-expert

Als geregistreerde Zoho Creator-partner maakt Aziri dankbaar gebruik van het Zoho Creator Low-Code platform. Hierdoor zijn we in staat om in een mum van tijd geavanceerde applicaties te ontwikkelen. Met behulp van agile technieken maken we zakelijke ideeën tastbaar. Ten eerste creëren we een minimum viable product (mvp). Ten tweede, op voorwaarde dat het oorspronkelijke product er levensvatbaar uitzag, evolueren we naar een volledige toepassing. Meestal wordt dit bereikt in korte sprints van 2 weken ontwikkeling.

Gaande van mobiele applicaties naar (klanten) portalen, backoffice applicaties en alles daartussenin. Het comfort van een selfservice no-code platform ondersteunt elke complexiteit van uw applicatie.

Ga waar u maar wilt, op de gemakkelijkste manier

Klaar voor uw digitale versnelling?

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo