Scroll to top

Welkom Marciano Antonacci


Kurt Van Eeckhout - 22 maart 2021 - 0 comments

We zijn blij om ook dit jaar opnieuw een stagiair te mogen verwelkomen in het team. Marciano stelt zich graag zelf even voor.

Hallo ! Ik ben Marciano Antonacci.

Ik ben 20 jaar en ik zit momenteel in mijn laatste jaar Toegepaste Informatica. De meeste mensen zouden mij omschrijven als gemotiveerd, vriendelijk en perfectionistisch. Ik was van jongs af al geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met websites bouwen en applicaties ontwikkelen. Om mijn studie af te sluiten zal ik komende weken stage lopen bij Aziri.

De reden dat ik voor Aziri heb gekozen is omdat ik het principe van NoCode & LowCode erg interessant vind. Het bedrijf sprak me meteen aan bij onze kennismaking en ik ben dan ook heel blij dat ik mijn stage hier mag doen.

Tijdens mijn stage ga ik voor Transport Michiels met Zoho Creator een mobile app uitwerken voor het vereenvoudigen van HR-processen voor hun chauffeurs.

Voor mijn onderzoek ga ik bestuderen in welke mate mobiele apps in Zoho Creator gepersonaliseerd kunnen worden en hoe ze naar de Apple Store of Google Play store kunnen gepubliceerd kunnen worden.

Related posts

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo