Scroll to top

Van NoCode naar Crowdfunding platform: een WinWin


Kurt Van Eeckhout - 26 oktober 2021 - 0 comments

Voor dit succesverhaal gingen we op de koffie bij WinWinner in Gent. Founder en COO Matthias Browaeys maakte samen met Crowdfund coach Aaron Moerman even de tijd voor een interview.

WinWinner is een matchmaking platform dat ondernemers met groeiambities in contact brengt met potentiële investeerders.

WinWinner als matchmaker

WinWinner is een Crowdlanding Platform: hier kan geld opgehaald worden voor ondernemers op zoek naar groeifinanciering enerzijds, terwijl anderzijds investeerders hier een leuk bedrijf kunnen ontdekken waarin ze willen investeren. WinWinner helpt hierbij door het contractuele kader en de crowdlanding te faciliteren.

Waarom Aziri?

WinWinner focust op haar eigen core business en heeft er derhalve voor gekozen om met een partner in zee te gaan voor het ondersteunen van hun crowdlanding activiteiten. Toen WinWinner en Aziri elkaar ontmoetten in de kantoren van Betty Blocks in Alkmaar, werd snel duidelijk dat er een win-win te vinden was in de onderlinge samenwerking. Naarmate Aziri steeds meer betrokken werd bij functionele uitbreiding van het crowdlanding platform, groeide het wederzijds vertrouwen om het partnership uit te breiden van technologische ondersteuning, naar strategisch advies in het gebruik van het NoCode platform.

Managed Services

Op vraag van WinWinner ontwikkelde Aziri een Managed Services aanbod, dat inmiddels naar verschillende eindklanten wordt aangeboden. Het concept bestaat uit 4 pijlers: strategisch meedenken, product ownership, development capaciteit en support.
Aaron zegt hierover: “Aziri heeft de ervaring, ‘benchmarks’ om mee te denken met ons inzake van procesverbetering, en kan ons hierdoor helpen om strategische concepten te vertalen naar de mogelijkheden van het platform. Daarnaast nemen ze als Product Owner ook de verantwoordelijkheid over het ‘up-and-running’ houden van de crowfunding applicatie”. Een ritme van wekelijkse en maandelijkse meeting op verschillende niveaus laat toe om kort op de bal te spelen en garant te staan voor het goed functioneren van de tool.
“Ik ben zeer tevreden dat Aziri met ons meegroeit, en ons ontzorgt op dit gebied”, zegt Matthias. “We zijn een erg creatief bedrijf en dus is het goed dat we een partij hebben die ons proactief kan helpen om die te vertalen naar een no-nonsense implementatie – ‘first things first’. Aziri kijkt kritisch of ideeën haalbaar zijn (in relatie tot benodigde inspanning en kost) en ontlast ons hierdoor. Zij hebben immers veel meer kennis hierover dan wij zelf.”
“Binnen de Managed Service krijgen wij ook de garantie op beschikbare development capaciteit, waardoor er geen lange doorlooptijd is voor het doorvoeren van nieuwe functionaliteit”, geeft Aaron aan. “Ook het persoonlijk contact speelt een belangrijke rol, aangezien we wekelijks samenwerken. Ik denk dat we nog maar net gestart zijn, dat er nog veel meer mogelijk is … en dat gaan we samen met Aziri verwezenlijken.”
Het Managed Services aanbod wordt vervolledigd met een support service level, die een snelle respons en aanpak van mogelijke problemen garandeert.

WinWinner

Related posts

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo