Scroll to top

Ontmoet onze nieuwe collega: Martijn


hans - 27 augustus 2019 - 0 comments

Dag Martijn, kan je jezelf even voorstellen?

Hoi, ik ben Martijn Warson en een nieuwe medewerker bij Aziri. Ik heb een achtergrond als professioneel muzikant en docent. Na drie jaar in het onderwijs heb ik besloten om het roer om te gooien. IT heeft me altijd erg geïnteresseerd en daarom ben ik Toegepaste Informatica gaan studeren bij de PXL in Hasselt. En nu zit ik hier…

Wat trekt je aan in het werk bij Aziri?

Ik vind het leuk dat Aziri een nieuw, jong en dynamisch bedrijf is. Bovendien gebruikt Aziri een relatief nieuw en innovatief platform om applicaties te maken: het No-Code Platform Betty Blocks. Het is fijn om met een startend bedrijf mee te kunnen groeien, eerder dan één van de velen te worden in een groot bedrijf.

Hoe heb je de eerste weken bij Aziri ervaren?

Ik ben ondertussen bijna 4 weken aan de slag en ik heb de eerste weken meteen veel geleerd. Aziri heeft me de wereld van Betty Blocks leren kennen: ik kreeg eerst twee dagen interne opleiding, om daarna twee weken bij Betty Blocks zelf het platform te doorgronden. Vanaf deze week ben ik zelf applicaties aan het maken.

Wat ga je doen als consultant?

Ik ga twee dingen doen. Enerzijds ga ik klanten van Aziri helpen om hun No-Code applicaties te maken. Hoewel niet-IT’ers perfect applicaties kunnen bouwen op het Betty Blocks platform, is voor specifieke functionaliteiten nog aardig wat technische kennis nodig. Ik zal klanten helpen met technisch complexe functionaliteiten te implementeren in hun apps. Anderzijds kunnen klanten ervoor kiezen om volledige applicaties te laten bouwen door mij.

Beschrijf jezelf in drie woorden.

Gemotiveerd – Leergierig – Ambitieus

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek. Ik speel saxofoon en ik ben dirigent bij een muziekvereniging. Op vakantie vind ik het leuk om bezig te zijn met video- en fotografie.

Als afsluiter: wat is jouw ultieme guilty pleasure?

Ik kan massa’s geribbelde paprika chips eten :-).

Related posts

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo