Scroll to top

Nu ook in België: iedereen kan apps maken


hans - 2 januari 2019 - 0 comments

In Nederland lopen ze er al weg mee en nu komt het ook naar België. Betty Blocks stelt elk bedrijf in staat zijn apps te maken, zonder dat er nog geprogrammeerd hoeft te worden. De voordelen? Het kost minder tijd én geld.

Je hoeft er niet voor te kunnen programmeren. Dàt is de grote revolutie van Betty Blocks, het Nederlandse no-code platform dat eerder deze maand nog een partnerschap afsloot met Microsoft. Bedrijven die zelf software gaan maken zonder code te schrijven, daar verovert het gelijknamige bedrijf uit Alkmaar de wereld mee.

Opgericht in 2012, maar intussen heeft Betty Blocks al kantoren in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten en partners in Duitsland, Japan, Mexico, Zuid-Afrika… én België. Want het Beringse bedrijf Aziri biedt Betty Blocks nu ook als eerste in België aan. “Betty Blocks gaat de bedrijfswereld helemaal veranderen”, aldus Hans Conings, medeoprichter van Aziri. Hij is maar wat trots dat zijn bedrijf Betty Blocks als eerste aan de Belgische markt kan aanbieden. “We zijn intussen al in gesprek met meerdere geïnteresseerde multinationals.”

Related posts

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo