Scroll to top

No-Code


Ontwikkel software 10x sneller

No-Code, No Worries

Wij gebruiken No-Code Platformen

Aziri levert snelleslimme en flexibele oplossingen voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Zo bouwen we in geen tijd, web portalenmobiele apps of backoffice applicaties. Als kers op de taart, maken we u ‘zelfstandig‘ door het opleiden van zowel niet-IT als IT medewerkers in onze technieken.

Digitale Transformatie

Het doel van Digitale Transformatie is om wendbaar te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Dit vraagt om een andere manier aanpak.

Innovatieve bedrijven acteren als een software ‘startup’. Ze maken hiervoor gebruik van ‘agile’ technieken om snel nieuwe producten of diensten te bedenken. Samengestelde teams van business en IT specialisten kunnen ideeën  vertalen in een prototype dat daarna kan evolueren tot een volwaardig product.

No-Code development technieken zorgen voor een optimale ondersteuning van een dergelijke aanpak.

Strategie

U begrijpt de noodzaak tot innovatie via digitalisatie. Wat u zoekt is een pragmatische en stapsgewijze aanpak. Aziri bepaalt samen met u de eerste noden, en begeleidt u naar concrete resultaten.

Co-creatie

Uw kennis van bedrijfs-processen en onze ervaring met technologie. Aziri weet hoe het een organisatie kan helpen met innovatie. Wij garanderen het succesvol gebruik van uw nieuwe digitale middelen.

Snelheid

Bedrijfsprocessen worden vertaald naar software oplossingen, zonder kennis van programmeertalen. U maakt zelf nieuwe, business kritische applicaties. Wij zorgen voor de ondersteuning en ervaring.

Flexibiliteit

U heeft de sleutel in handen. U bent niet afhankelijk van de beschikbaarheid van uw technische collega's of van onze Aziri medewerkers. U grijpt zelf in, past zaken aan, of zorgt voor extra functionaliteit wanneer u dat wenst.

Aziri premium certified partner

Premium Certified Partner van Betty Blocks

Als gecertifieerd Premium partner maken we dankbaar gebruik van het Betty Blocks No-Code platform. Hierdoor kunnen we in geen tijd de meest geavanceerde applicaties bouwen. Dit kunnen zowel mobiele applicaties (customer facing) zijn als online portalen of backoffice applicaties.

Bereik wat je maar wil, op de meest eenvoudige manier

zoho creator

Registered Partner van Zoho Creator

 

Als geregistreerde partner stelt Aziri u graag het Zoho Creator Low-Code platform voor. Dankzij dit platform kunnen we in een mum van tijd applicaties te ontwikkelen die aan al uw verwachtingen voldoen. Met behulp van agile technieken maken we zakelijke ideeën tastbaar.

Klaar voor uw digitale versnelling?

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo