Met welke snelheid kan jij je business aanpassen?

20 april

Agenda

  • 18u30: welkom & apéro
  • 19u00: start presentatie
  • 20u30: netwerken met drinks & bites

Praktische info

  • Datum: 20 april
  • Prijs: gratis*
  • Locatie: Van Der Valk Mechelen

         Rode-Kruisplein 1, 2800 Mechelen

Digitalisatie als motor voor jouw onderneming

Een onderscheidende aanpak naar concrete resultaten? Aziri & Creando slaan de handen in elkaar en tonen hoe je volwaardige resultaten op korte termijn kan realiseren. 

Overal is er nood aan handige software oplossingen. Maar toch slagen veel organisaties er niet in om snel een slimme oplossing te implementeren. Is de visie niet duidelijk? Kan het technisch niet? Is er geen capaciteit beschikbaar? Ontbreekt het aan de benodigde competenties? Of krijgt de vraag voor een praktische oplossing geen prioriteit in de organisatie? … dan lossen we het zelf maar even op met Excel. 😉

Meer dan ooit zijn er vandaag concrete oplossingen! Benieuwd? Kom dan zeker op 20 april naar ons event, waar wij je inzicht geven in de aanpak en waarde van een slimme digitalisatie. Realiseer een ware ‘change’ in je business met best practices en beperk de afhankelijkheden en weerstand in de organisatie!

Wij vullen de avond met boeiende topics gebracht door experten in het vak:

  • Creando neemt je mee en deelt hun perspectief in het ontwikkelen van een digitale langetermijnvisie
  • Aziri positioneert de beste digitale tools om snel resultaat te boeken en je organisatie wendbaar te houden

Sprekers

Wim Vanderstraeten

Wim is mede-oprichter van Creando en de ideale sparringpartner om jou, je team en je onderneming futureproof te maken én te behouden.

Hans Aziri Business consultant

Hans
Conings

Hans is mede-oprichter van Aziri en heeft intussen jaren ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen en het positioneren van de beste software oplossing.

*We behouden ons het recht om een no show fee aan te rekenen van 50 euro bij annulatie na 16 april o.w.v. een aantal vaste kosten.