Succesvol bouwen zonder code

Evenement met Warsco & Hartichoc

Praktische info

  • Datum: 19 september
  • Prijs: gratis*
  • Locatie: Warsco

         Slingerweg 20 (Poort 5650), 3600 Genk

Agenda

  • 17u30: welkom & apéro
  • 18u00: presentatie  & rondleiding Warsco
  • 19u30: presentatie Hartichoc
  • 20u00: netwerken met drinks & bites

De kracht van digitalisatie in elke onderneming

Je bedrijfsprocessen digitaliseren hoeft niet duur te zijn of jaren aan te slepen. Warsco, Hartichoc & Aziri slaan de handen in elkaar en tonen hoe je krachtige bedrijfsapplicaties creëert zonder over een leger aan IT’ers te beschikken.

Ontdek tijdens dit event hoe no-code applicaties de weg banen voor snellere, efficiëntere oplossingen, zonder de noodzaak van diepgaande programmeerkennis. Verken samen met ons hoe co-creatie tussen bedrijven en ontwikkelaars leidt tot op maat gemaakte applicaties die naadloos aansluiten op de behoeften van jouw organisatie.

We beginnen bij Warsco, waar een no-code platform de weg heeft vrijgemaakt voor de interne IT verantwoordelijke om verschillende complexe processen toch te digitaliseren. Daarna duiken we samen met Hartichoc in de zoektocht naar een digitale projectmanagement oplossing. Maak je dus klaar om geïnspireerd te worden door praktijkvoorbeelden én inzichten. Tot slot voorzien we nog een rondleiding in de gebouwen van Warco en sluiten we af met een netwerkmoment.

Sprekers

Marc Warson

Marc is eigenaar en gedelegeerd bestuurder van Warsco. Met meer dan 40 jaar ervaring in tijdelijke en (semi)permanente huisvesting, is het bedrijf uitgegroeid tot een Europese leider in de branche.

Sarah Milis

Sarah is medezaakvoeder van het cateringbedrijf Hartichoc. Samen met haar zus Tinne bundelen ze meer dan 25 jaar in de catering- en eventsector. 100% vers en 200% gemaakt met een hart voor lekker eten.

Hans Conings

Hans is mede-oprichter van Aziri. Als Services Manager en Business Consultant heeft hij intussen jaren ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen en het positioneren van de beste software oplossing.

Hans Aziri Business consultant

Inschrijven

De plaatsen voor dit evenement zijn beperkt. Mocht er op het moment van inschrijven geen plaats meer zijn brengen we je tijdig op de hoogte en kom je op de wachtlijst.

*We rekenen een no-show fee aan van 50 euro voor wie niet of laattijdig annuleert.