Scroll to top

De corona-uitbraak als motor voor digitalisering


Kurt Van Eeckhout - 9 april 2020 - 0 comments

Was het de CEO, de CIO, de COO of COVID die u heeft aangezet om naar een digitale oplossing te zoeken voor continuïteits-doeleinden ?

Nu we met z’n allen naar technologie grijpen om de crisis het hoofd te bieden, is het ook relevant om te analyseren of uw bedrijf al langer technologie gebruikt om beschikbaar te zijn voor haar externe contacten zowel als voor haar interne medewerkers.
Deze thematiek maakt deel uit van het digitale transformatie traject dat bedrijven moeten afleggen, willen ze klaar zijn voor de toekomst.

Zoals agile productontwikkeling al langer als techniek gebruik wordt door bedrijven als Apple, om bv de iPad of iPhone te testen als concept naar een groot publiek, wordt deze techniek ook gebruikt binnen softwareontwikkeling. No-code platformen zijn hier een uitermate geschikte tool voor, aangezien zowel niet-IT’ers als IT professionals snel prototypes van apps kunnen bouwen die nadien kunnen doorontwikkeld worden of snel afgevoerd worden, mochten ze niet zo relevant blijken.

Stap voor stap kan u middels betaalbare technologie uw belangrijkste business processen automatiseren en beschikbaar maken in een cloud-based architectuur. Dit kan zonder een ‘big bang’ scenario, aangezien de nieuwe toepassingen naadloos kunnen integreren met de bestaande systemen.

Never waste a good crisis: grijp deze kans om vernieuwing in te zetten.

Lees onze whitepaper hier

Related posts

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo