Onze blog

Informatie en inspiratie

Welkom in ons nieuw kantoor

Welkom in ons nieuw kantoor

Sinds midden maart 2019 kan je Aziri terugvinden op De Weven 14, Beringen. Begin deze week trokken we in ons nieuw kantoor in de Limburgse gemeente. Spring zeker eens binnen op onze thuisbasis voor een koffie of een biertje op vrijdagnamiddag ;-).

Wat onthouden we van Betty Blocks on Stage?

Wat onthouden we van Betty Blocks on Stage?

Dit jaar niet bij Betty Blocks on Stage kunnen zijn? What a same! Dit No-Code Festival was duidelijk de place-to-be voor software-ontwikkeling van de toekomst. Maar geen nood: wij vatten graag de belangrijkste takeaways voor je samen.

Betty Blocks Roadshow

Betty Blocks Roadshow

Aziri introduceert het No-Code platform Betty Blocks, waar eindgebruikers en IT samen applicaties kunnen bouwen. Eindgebruikers kunnen met hun kennis en ervaring vanuit de business applicaties gaan ontwikkelen zonder code te schrijven. IT creëert in Betty Blocks de omgeving waarin de eindgebruikers kunnen ontwikkelen en zien toe op het ontwikkelproces, de veiligheid en de integratie met bestaande systemen.

Microsoft gaat partnership aan met Betty Blocks!

Microsoft gaat partnership aan met Betty Blocks!

Microsoft en No-Code platform Betty Blocks kondigden gisteren op Betty Blocks on Stage een nieuwe partnership aan. Beide partijen gaan hun krachten bundelen om het gebruiksvriendelijke No-Code ontwikkelplatform naar Microsoft klanten te brengen. Bovendien zal Betty Blocks gaan draaien op het gekende Microsoft Azure.

5x de impact van digitale transformatie op organisaties

5x de impact van digitale transformatie op organisaties

De groeiende connectiviteit tussen mensen, machines en organisaties heeft de wereld totaal veranderd. Een mooi gegeven, wat ook aanpassing van organisaties vraagt. We zeggen het regelmatig: digitale transformatie is geen keuze meer, het is de norm. Gelukkig dringt dit ook steeds meer door bij organisaties, waardoor zij radicaal beter presteren.

Digitale transformatie anno 2019

Digitale transformatie anno 2019

Voordat we vroeger iets in business deden werd er eerst heel veel nagedacht. Doen was gecompliceerd, duurde lang, was risicovol en kostte bovendien handen vol geld. Falen was geen optie en daarom werd alles tot in perfectie uitgedacht. Innovatie ging ook niet zo snel als nu, waardoor het mogelijk was om lang na te denken. Hoe anders is dit anno 2019?

Digitale transformatie in de zorgsector

Digitale transformatie in de zorgsector

De zorgsector verkeert de laatste jaren in zwaar weer. Vooral de hoge werkdruk en het gebrek aan transparantie zorgen ervoor dat zorgverleners niet de zorg kunnen bieden die ze graag willen. Daarbij wordt er ook nog eens bespaard op budgetten voor de zorgsector. Ook verandert het landschap van de zorgsector. Er zijn meer eenpersoonshuishoudens, de vergrijzing neemt toe en mensen worden ouder.

7 gouden regels voor digitale transformatie

7 gouden regels voor digitale transformatie

De impact van nieuwe technologieën zorgt ervoor dat organisaties IT omarmen om overeind te blijven. Waar voorheen veel bedrijfsprocessen eindigden in een papieren rompslomp, is de digitalisering in diverse industrieën ingezet. De groei van IT in deze industrieën heeft ervoor gezorgd dat organisaties op een andere manier zakendoen, wat een steeds snellere en transparantere dienstverlening vereist.

Meer weten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief