Betty Blocks No-Code platform

De enige beperking is uw verbeelding

Van mobiele applicaties tot (klanten-) portalen, back office management apps en alles wat er tussen ligt. Het comfort van een self-service platform dat elke grootte of complexiteit van uw applicatie ondersteunt. Ga waar je maar wil, op de makkelijkst mogelijke manier.

Bouw complexe apps zonder coding

Ervaar de kracht van Betty Blocks en maak bedrijfstoepassingen gebaseerd op een eigen data model, business processen en logica. Jouw verbeelding is je enige beperking.

Maak apps tot 8 keer sneller dan op traditionele manieren

Hoe groot of klein dan ook, de beste manier om jouw ideeën te testen is door ze zo snel mogelijk op de markt te brengen. Met Betty Blocks bouw je complexe apps tot 8 keer sneller.

Laat de Citizen Developer in jezelf los!

Tegenwoordig zijn we allemaal Citizen Developers. Dankzij de komst van aPaaS is het nooit eerder zo eenvoudig geweest voor eindgebruikers om hun eigen IT-oplossingen te bouwen.

Ongekend snel

Bouw complexe apps

Innoveer en digitaliseer

Aziri gebruikt Betty Blocks als No-Code ontwikkelplatform.

Betty Blocks gratis uitproberen?

 Leer het platform kennen in één uur

 Ga zelf aan de slag

 Volledig vrijblijvend

 Online demo

User Interface Builder

Maak snel een webpagina via drag and drop, net zoals jij het wilt. Je ziet meteen hoe alles eruit ziet op mobile, tablet of desktop. Bovendien is het ook te combineren met elk JS framework zoals Angular of Vue.js voor alle vrijheid en flexibiliteit.

Visual modeling

We hebben complexe code vervangen door een drag and drop interface. Verwerk en beheer uw gegevens eenvoudig door visueel te modelleren. Snel, leuk en gemakkelijk.

Herbruiken is de key

Kleine delen van een applicatie kunnen opnieuw worden gebruikt in nieuwe toepassingen. Snel ontwikkelen is geweldig, maar helemaal niet ontwikkelen is zelfs nog beter. Bovendien kun je een bijdrage leveren aan de community door jouw block te delen met anderen in de block store. 

Integraties

Om al uw toepassingen te integreren, kunt u eenvoudig allerlei webservices zoals Slack, Twitter, Mollie of Ideal connecteren met uw applicatie. 

Geen implementatie nodig

Omdat het platform 100% in de cloud werkt, kan u meteen beginnen. Het is niet nodig om software te installeren of uw applicatie op een aparte server te hosten. Het maakt het gemakkelijker, maar ook sneller voor u.

Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij zijn het enige ISO 27001 gecertificeerde no-code platform op de markt en daar zijn we trots op! We weten dat beveiliging niet optioneel is en onze ISO 27001-certificering bevestigt onze enterprise-grade informatiebeveiligingsmogelijkheden.