Scroll to top

Betty Blocks applicatie in 30 minuten


hans - 21 augustus 2020 - 0 comments

No-Code Platformen hebben als voordeel dat u applicaties tot 10 keer sneller kan ontwikkelen. In onderstaande video’s laat No-Code Developer Hans zien hoe hij een applicatie ontwikkelde op het No-Code Platform Betty Blocks in slechts 30 minuten.

Applicatie voor de horeca

In de video’s zal Hans een applicatie ontwikkelen die horeca-uitbaters kunnen gebruiken voor het registreren van hun klanten. Sinds de heropening van de horeca na de eerste Corona-golf, zijn alle horeca-uitbaters immers verplicht om de gegevens van hun klanten te noteren. Dit levert veel praktische problemen op: vaak worden de gegevens nog met pen en papier genoteerd, met veel tijdsverlies en frustratie tot gevolg.

Anno 2020 zijn er echter betere oplossingen. Hans maakt een Betty Blocks applicatie die een QR-code maakt voor elke tafel in een restaurant of café. Zodra een klant deze QR-code scant, weet de applicatie meteen aan welke tafel hij of zij zit.

Snelheid en flexibiliteit zijn steeds belangrijker

In een wereld waar alles steeds sneller verandert, is het noodzakelijk dat organisaties flexibel kunnen zijn. Dat geldt ook voor de systemen die ze gebruiken: rigide ERP systemen zijn ondenkbaar in zo’n snel veranderende context. Daarom schakelen steeds meer bedrijven over op platformen waarop ze snel applicaties kunnen ontwikkelen. No-Code Platformen zoals Betty Blocks geeft een organisatie alle tools om snel en flexibel te digitaliseren.

Introductie (1/5)

Aanmaken van de applicatie en inrichten van het datamodel (2/5)

Inrichten van de backoffice (3/5)

Maken van webservices en actions (4/5)

Frontend pagina’s bouwen (5/5)

Related posts

Cookie Consent with Real Cookie BannerOnline demo